Goed kan altijd beter

De vijf van Bax Metaal

Bij Bax Metaal zijn we ervan overtuigd; klanten willen een partner die weet waar het om draait. En laten wij nu net die partner zijn. Wij begrijpen onze klanten ofwel we ‘snappen’ het. Bijvoorbeeld dat teamwork winst oplevert, dat tijd geld is, afspraken worden gemaakt om na te komen, dat kwaliteit nooit een punt van discussie mag zijn en dat daar ook een correcte prijs bij hoort. Kortom; een partner die continu in beweging is en waarbij goed altijd nét even iets beter kan.

De overtuiging dat het hier écht allemaal om draait, staat vanaf nu vast in vijf beloftes; de vijf van Bax metaal. Beloftes die we uitspreken én waarmaken.

Lees hieronder meer over de ‘vijf van Bax metaal’.

1

Part of the team

Wij zijn Bax Metaal. En ja, dat spreken we met trots uit. Partner van fijne klanten, mooie merken en sterke bedrijven. Wij zijn een meer dan complete toeleverancier, van engineering tot nabehandeling en alles daar tussenin, oftewel van ontwerp tot eindproduct.

Partner van ontwerp tot eindproduct.

2

Time matters

Wat is snel? Bij Bax Metaal betekent ‘snel’ simpelweg dat wij ons houden aan de gemaakte afspraken. Partnerschap is wat ons betreft gebaseerd op vertrouwen; je moet op elkaar kunnen bouwen.

Snel en altijd op tijd.

3

Quality care

Waar de meeste bedrijven beschikken over een aantal kwaliteit- controleurs, hebben wij er meer dan 40 in huis! Altijd leveren conform de gevraagde kwaliteit spreekt bij ons daarom voor zich. Onze aanpak is gericht op een strak georganiseerde planning, kwaliteit en méér. In dat ‘meer’ zit juist onze toegevoegde waarde en hetgeen waar onze klanten naar op zoek zijn. Een meetrapport leggen wij standaard voor u klaar bij een eerste levering

Kwaliteit en meer.

4

The right price

Door een up-to-date machinepark, gedreven vakmensen en het continu innoveren en verbeteren van de automatiseringsprocessen, kunnen wij snel een goede prijs afgeven. Prijzen die kloppen dus! Dit kunnen wij hardop uitspreken omdat wij weten dat het met onze prijs-kwaliteitsverhouding meer dan goed zit.

Prijzen die kloppen.

5

Even better

Ons ambitieniveau staat vast: Goed kan altijd beter. Bax Metaal is dan ook continu in beweging. De drive om een steeds hoger niveau na te streven en het gevoel dat “goed altijd beter kan”, zit in ons DNA. Het is een visie die door iedereen binnen onze organisatie wordt gedeeld. Zo werken wij iedere dag weer aan onze gezamenlijke ambities. Juist ja, samen. Op deze manier maken wij elkaar nog beter.

Goed kan altijd beter.