Je hebt metaalbedrijven en je hebt metaalbedrijven anno 2018. Plaats ons maar bij het laatste. Wij zijn Bax Metaal. Een bedrijf waar goed altijd beter kan en een bedrijf waar jij de regisseur bent van jouw carrière binnen ons bedrijf. Jij legt de lat, bepaalt de route en bent degene die de kansen pakt. En als je geen ‘carrièretijger’ bent? No worries, niet iedereen heeft torenhoge ambities én dat is maar goed ook. Wat we wel van alle onze medewerkers verwachten? Het omarmen van onze bedrijfsfilosofie; onze klanten of beter gezegd onze partners, ontzorgen daar waar mogelijk. Dat heeft ons gebracht waar we vandaag de dag staan. Een sterke en betrouwbare speler in de metaalbranche, leunend op de pijlers Engineering, Laserparts, Samenstelling en Finishing.


Hoe is het nou om bij Bax Metaal te werken?

Hoe is het nou om bij Bax Metaal te werken? Wie kunnen je dat beter vertellen dan de mensen zelf? Bekijk hun vlog, lees hun verhaal. Dan krijg je een indruk van hun werk en hoe ze de sfeer in ons bedrijf ervaren. Wie weet, word je hun nieuwe collega! Want in ons bedrijf is er altijd plaats voor vaklieden, pas afgestudeerden en leerlingen die zich tot vakman willen ontwikkelen. Lassers, bankwerkers, werkvoorbereiders, engineers, verkopers. Behoor jij daar ook toe? We bieden je alle ruimte en kansen in een fijne, collegiale sfeer. Wees welkom!

Wat kun je verwachten bij Bax Metaal?

Nieuwste machines
Je kunt bij ons in een nette werkomgeving met de nieuwste machines en tools werken. State of the art. We zijn erg vooruitstrevend. Doorlopend investeren in een modern en goed machinepark is hier net zo natuurlijk als ademhalen. Dat hoort bij vakmanschap, vinden wij. De beste hulpmiddelen voor perfect werk. En werkplekken die clean, netjes en fris zijn. Dat vinden we niet meer dan normaal.

Meer lezen? Klik dan hier

Vacatures

TIG Lasser / Bankwerker

Als zelfstandig lasser/bankwerker ben je specialist op het gebied van RVS en Staal. Wanneer jij een werktekening ziet weet je precies wat er moet gebeuren. Je inspecteert basisonderdelen, zet constructies op en produceert deze vervolgens. Afhankelijk van de omvang en complexiteit werk je soms zelfstandig, soms in teamverband aan projecten.

Je werkt veilig en draagt zorg voor een opgeruimde werkplek. En je staat voor kwaliteit. Fouten in materiaal meldt je aan de teamleider en samen ga je op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

Bekijk de vacature Neem contact op

Inkoper (M/V)

Als Inkoper bij Bax Metaal maak je deel uit van het team bedrijfsbureau en werk je nauw samen met de werkvoorbereiders, productieleiding en de operationeel manager. Op het moment dat een order definitief doorgaat ontvang je de inkoopbehoefte en is het jouw verantwoordelijkheid dat alle benodigde materialen tijdig aanwezig zijn. Ook zorg je ervoor dat de voorraad van de niet aan projecten gerelateerde materialen en productiemiddelen altijd op niveau is.

Bekijk de vacature Neem contact op

Onze vloggers

We kunnen jou op voorhand wel vertellen hoe leuk het is om bij Bax Metaal te werken. Maar je kunt het beter met eigen ogen bekijken. Daarom nemen onze vloggers jou mee in hun dagelijkse werkzaamheden bij Bax Metaal. Open en eerlijk én precies zoals het is.

Mandy

Mandy. Punctuele Officemanager die van aanpakken weet

Van MBO naar HBO en vervolgens met mooie diploma’s vol enthousiasme de arbeidsmarkt op. Al snel verscheen Bax Metaal met een uitdagende functie op Mandy haar pad. Zo werd zij één van de Officemanagers bij Bax Metaal. Samen met haar collega’s geeft ze invulling aan een breed takenpakket. En juist dat, dat maakt haar job bij Bax Metaal zo leuk. Want afwisseling en doorpakken staan centraal, waarbij punctualiteit voor Mandy het sleutelwoord is tot succes.

Alleskunner Mandy is helemaal in haar nopjes in de dynamische en vooruitstrevende organisatie van Bax Metaal. Ze voelt de waardering voor hetgeen ze doet en pakt de kansen die ze krijgt met beide handen aan. Dat is dan ook direct haar boodschap aan jou; kansen pakken betekent groeien! Deze mogelijkheid krijg je bij Bax Metaal.

Dit is Mandy

  • Volgde o.a. de MBO opleiding Directiesecretaresse / Managementassistente aan Instituut Schoevers
  • Studeerde Bedrijfsmanagement MKB aan Fontys Hogescholen
  • Helemaal op haar plek als Officemanager bij Bax metaal

Het brede takenpakket van Mandy staat centraal tijdens haar vlogs. Daarbij laat ze jou zien, waar zij haar punctualiteit op loslaat.

Mandy houdt van metaal. Jij ook?

Wij zoeken jou!

Robert

Robert. Werkvoorbereider, vrijheid en meer

Die vrijheid hé. Ja dat is toch wel erg lekker. Robert is Werkvoorbereider bij Bax Metaal. Maar hij doet meer. Zo is hij ook verantwoordelijk voor de order-intake, het maken van offertes en de verkoop binnendienst. Geen afgebakend takenpakket dus, maar vrijheid om meer te kunnen én mogen doen.

Yes. Robert is in zijn nopjes bij Bax Metaal. Meters maken en op z’n tijd lachen met elkaar. Bovenal kennen we elkaars kwaliteiten. Op die manier doen we allemaal waar we goed in zijn. Het belangrijkste volgens Robert? Motivatie en plezier! Gemotiveerde mensen die zoeken we en we verwachten dat zij plezier net zo belangrijk vinden als wij. Dus als je hierover beschikt, dan ben je bij Bax Metaal aan het juiste adres.

Dit is Robert

  • Helemaal in zijn nopjes bij Bax Metaal
  • Geniet van de resultaten die samen worden behaald
  • Vind de vrijheid bij Bax Metaal erg prettig

Robert laat jou tijdens zijn vlogs meer zien over de werksfeer bij Bax Metaal en zijn dagelijkse werkzaamheden.

Robert Werkvoorbereider en teamplayer

Jouw rekenmachine ligt al klaar. Wij zoeken werkvoorbereiders/calculators


In gesprek met