Je hebt metaalbedrijven en je hebt metaalbedrijven anno 2018. Plaats ons maar bij het laatste. Wij zijn Bax Metaal. Een bedrijf waar goed altijd beter kan en een bedrijf waar jij de regisseur bent van jouw carrière binnen ons bedrijf. Jij legt de lat, bepaalt de route en bent degene die de kansen pakt. En als je geen ‘carrièretijger’ bent? No worries, niet iedereen heeft torenhoge ambities én dat is maar goed ook. Wat we wel van alle onze medewerkers verwachten? Het omarmen van onze bedrijfsfilosofie; onze klanten of beter gezegd onze partners, ontzorgen daar waar mogelijk. Dat heeft ons gebracht waar we vandaag de dag staan. Een sterke en betrouwbare speler in de metaalbranche, leunend op de pijlers Engineering, Lasperparts, Samenstelling en Finishing.


Vacatures

TIG Lasser / Bankwerker

Als zelfstandig lasser/bankwerker ben je specialist op het gebied van RVS en Staal. Wanneer jij een werktekening ziet weet je precies wat er moet gebeuren. Je inspecteert basisonderdelen, zet constructies op en produceert deze vervolgens. Afhankelijk van de omvang en complexiteit werk je soms zelfstandig, soms in teamverband aan projecten.

Je werkt veilig en draagt zorg voor een opgeruimde werkplek. En je staat voor kwaliteit. Fouten in materiaal meldt je aan de teamleider en samen ga je op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

Bekijk de vacature Neem contact op

Productieleider Lasafdeling

De lasafdeling van Bax Metaal heeft zo’n 25 medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd in het lassen van plaatwerk en samenstellingen. Veelgebruikte lasprocessen zijn TIG lassen en MIG/MAG. Het grootste deel van de projecten wordt uitgevoerd in RVS, maar ook aluminium en staal komen met regelmaat voorbij. Als productieleider ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je afdeling.

Bekijk de vacature Neem contact op

Onze vloggers

We kunnen jou op voorhand wel vertellen hoe leuk het is om bij Bax Metaal te werken. Maar je kunt het beter met eigen ogen bekijken. Daarom nemen onze vloggers jou mee in hun dagelijkse werkzaamheden bij Bax Metaal. Open en eerlijk én precies zoals het is.

In gesprek met