Goed kan altijd beter

Bax Metaal

Wij zijn uw strategische partner. Onze aanpak is gericht op denken in oplossingen, een strak georganiseerde planning en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden klantgerichte oplossingen in de vorm van samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan daarbij centraal.

Techniek vormt altijd ons uitgangspunt. Door ons up-to-date machinepark en een afdeling 3D-engineering welke we in eigen huis hebben, kunnen we maatwerk leveren. Aangeleverde ontwerpen zetten wij om in maakbare oplossingen. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen.

In ruim 25 jaar heeft Bax Metaal brede kennis en expertise opgebouwd die we graag inzetten voor onze klanten. Voor vrijwel ieder probleem kunnen wij een oplossing bieden. Onze gedreven vakmensen en automatische bewerkingsmachines maken het mogelijk om producten snel en vakkundig te realiseren. We werken doorlopend aan een constante, hoge kwaliteit door middel van procesbewaking en voortdurende controles van kwaliteitseisen. Wij vertrouwen op onze kennis, maar ook op die van onze klanten. Juist door onze kennis te bundelen, kunnen we onze processen en productkwaliteit optimaliseren. Zo blijven we als strategische partner garant staan voor producten met een hoge nauwkeurigheid en een perfecte finish. Zo werken we iedere dag weer aan onze gezamenlijke ambities.

Hoe het begon

Begonnen 1987 in Westerhoven. Inmiddels alweer bijna 14 jaar gevestigd in Bergeijk. Waar we zijn gestart en waar we nu zijn gevestigd, is niet het enige wat in al die jaren is veranderd. Een knipschaar en een kantbank in een garage aan huis, hebben in de loop der jaren plaats gemaakt voor twee bedrijfshallen – met daarin een bijzonder geavanceerd machinepark – van samen zo’n 9000 m2. Zo ziet u, ambitie en het gevoel dat ‘goed altijd beter kan’, zit in ons DNA.