Louvre tot Naturalis
Bruns.

Iedereen die graag een museum bezoekt heeft Bruns wel eens ontmoet. Misschien niet direct, maar ze zijn de drijvende kracht achter alle prachtige interieurs die  je daar tegenkomt. Op internationaal niveau spelen ze een hoofdrol in interactieve tentoonstellingen waar ook ter wereld, waardoor ze een unieke ervaring kunnen creëren voor hun klanten, en misschien wel belangrijker: de klanten van hun klanten. 

De samenwerking met Bruns is uniek: geen project is hetzelfde en de hoeveelheid techniek die bij deze projecten komt kijken is enorm. Voor we aan de slag gaan met Bruns is het daarom van belang om alles tot in de puntjes te regelen. En dat is vaak niet mis: korte lijnen, volledige samenwerking van ontwerp tot assemblage met een perfecte afwerking. Bij deze projecten worden dan ook het uiterste gevraagd van wat er mogelijk is in onze branche. Samen komen we altijd tot de juiste oplossing.

De ontwikkeling van een nieuw museumstuk

We zijn dan ook enorm trots op de samenwerking met Bruns en ook wij onze projecten kunnen bestempelen als museumstukken. Niets is te gek. Benieuwd aan welke projecten we hebben bijgedragen? Bekijk hieronder een aantal topstukken op de website van Bruns:

What if
Holmgaard Works
Bolidt Innovation Center
FIFA World Football Museum