Ontwikkeling
Machineframe.

Een innovatieve machinefabrikant heeft Bax Metaal in de arm genomen om hun machineframe mee te ontwikkelen. De machines zijn uniek in deze niche. Innovatie zit in het DNA en daarom de perfecte match voor Bax Metaal om deze ambitie te stimuleren.

De samenwerking met deze partner start bij ons team van engineers. Samen met de klant gaan we op zoek naar de beste oplossing voor de ontwikkeling van hun machines. Het voordeel voor onze klanten is dat ze altijd 1 aanspreekpunt hebben om snel en efficiƫnt te kunnen schakelen. We werken alle onderdelen uit in SolidWorks en na goedkeuring gaan we aan de slag.

De machines worden zorgvuldig door ons ontwikkeld. Alle onderdelen worden volledig onder 1 dak gemaakt. We snijden alle losse onderdelen en verwerken deze op onze kantbanken. Zodra alle onderdelen gereed zijn gaan we aan de slag met het samenstellen van de producten. Op basis van klantspecifieke wensen verwerken we alle onderdelen en kunnen we aan de slag met de assemblage. Uiteindelijk kunnen we de machines kant-en-klaar opleveren, supersnel en kostenefficiƫnt.