Waarom kies je voor
Bax Metaal?

Bij Bax Metaal zijn we altijd op zoek naar de grens. We staan er dan ook om bekend de meest uitdagende projecten aan te gaan met onze partners. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar. Want van uitdagingen leren we en kunnen we groeien. Kennis en vakmanschap is bij ons het best bewaarde geheim. En dankzij ons hypermoderne machinepark kunnen we altijd waarmaken wat we zeggen. Daarom zeggen we ook: goed, beter, Bax.

Meer dan een metaalbedrijf.

Wij zijn een meer dan complete toeleverancier, van engineering tot nabehandeling en alles daar tussenin, oftewel van ontwerp tot eindproduct.

Ons ambitieniveau staat vast: Goed kan altijd beter. Bax Metaal is dan ook continu in beweging. De drive om een steeds hoger niveau na te streven en het gevoel dat “goed altijd beter kan”, zit in ons DNA. Het is een visie die door iedereen binnen onze organisatie wordt gedeeld. Zo werken wij iedere dag weer aan onze gezamenlijke ambities. Juist ja, samen. Op deze manier maken wij elkaar nog beter.

Topkwaliteit voor een topprijs.

Waar de meeste bedrijven beschikken over een aantal kwaliteit- controleurs, hebben wij er meer dan 40 in huis. Altijd leveren conform de gevraagde kwaliteit spreekt bij ons daarom voor zich. Onze aanpak is gericht op een strak georganiseerde planning, kwaliteit en méér. In dat ‘meer’ zit juist onze toegevoegde waarde en hetgeen waar onze klanten naar op zoek zijn. Een meetrapport leggen wij standaard voor u klaar bij een eerste levering.

Door een up-to-date machinepark, gedreven vakmensen en het continu innoveren en verbeteren van de automatiseringsprocessen, kunnen wij snel een goede prijs afgeven. Prijzen die kloppen dus! Dit kunnen wij hardop uitspreken omdat wij weten dat het met onze prijs-kwaliteitsverhouding meer dan goed zit.

 

Teamwork.

Dit alles kan uiteraard niet bestaan zonder een team van toegewijde collega’s. Onze engineers, lassers, chauffeurs en de dames en heren van kantoor werken elke dag samen om de perfecte doorstroom van projecten te realiseren.

We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen groeit in kennis en kunde. Wanneer we zaken kunnen automatiseren springen we daar bovenop zodat we ons kunnen blijven focussen op het opleiden van onze mensen.

En daar zijn we trots op: partner van fijne klanten, collega’s, mooie merken en sterke bedrijven.