Klimaatkasten
Weiss Technik.

Weiss Technik is een wereldwijde speler op het gebied van klimaatsimulatie systemen. De machines van Weiss Technik zitten bomvol innovatie waarbij het mogelijk is om diverse omgevingsinvloeden van de hele wereld (en zelfs daarbuiten) zeer snel te simuleren. Naast standaardmogelijkheden biedt Weiss Technik ook de mogelijkheid om klantspecifieke producten af te nemen waardoor een nauwe en snelle samenwerking een must is.

Weiss Technik en Bax Metaal werken al geruime tijd samen in deze branche. De producten van Weiss Technik moeten tegen verschillende klimaatinvloeden bestand zijn. Hierdoor is een nauwe samenwerking een must. Specificaties, normeringen, klantspecifieke wensen: ze komen allemaal aan bod bij de ontwikkeling van deze machines.

Om Weiss Technik zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen starten onze engineers met de ontwikkeling van een volledig 3D model. Wij ontvangen vanuit Weiss Technik de ontwerptekeningen en ons team van specialisten verzorgt hiervoor een volledig model in Solidworks.

Dit 3D model wordt door Weiss Technik volledig gecontroleerd en zodra dit akkoord is gaan we aan de slag. In eerste instantie verwerken we alle stalen en RVS elementen en lassen we alle onderdelen op de juiste plaats. Dit wordt uiteraard perfect afgewerkt waarna we het gehele project laten coaten.

Omdat wij (en Weiss Technik) graag efficiënt werken wordt na het coaten door Weiss Technik de montage verzorgt. Dit is allemaal mogelijk op onze werkvloer waardoor we transportkosten kunnen besparen.

 

Na montage van de onderdelen is het zaak om het geheel verder af te werken. Wij verzorgen het laatste laswerk waardoor de kasten volledig afgewerkt klaar zijn voor hun volgende reis. Naar een tevreden klant van Weiss Technik.