RVS Steunen voor
Prefab Betonconstructies

Bij Bax Metaal begrijpen we het belang van nauwkeurige en betrouwbare RVS steunen in de prefab betonbouw. We streven ernaar om samen met onze klanten te werken aan het ontwikkelen van tekeningen die niet alleen maakbaar zijn, maar ook voldoen aan de vereiste specificaties en normen. Door middel van actieve betrokkenheid en expertise bepalen we gezamenlijk het beste materiaaltype, de juiste diktes en het geschikte lasproces.

Onze betrokkenheid begint bij het ontwerpproces, waar we intensief samenwerken met de klant om de tekeningen te optimaliseren. We luisteren naar de wensen en eisen van de klant en vertalen deze naar een technisch ontwerp dat zowel praktisch als esthetisch voldoet aan de gestelde normen.

 

Zodra de tekeningen gereed zijn, worden ze ter goedkeuring voorgelegd aan de klant. De klant heeft de mogelijkheid om de tekeningen door te rekenen en te controleren op hun haalbaarheid en conformiteit met de specificaties. Pas wanneer alles in orde is bevonden, geven ze hun goedkeuring. Dit zorgt ervoor dat er een solide basis ligt voordat de productie daadwerkelijk van start gaat.

Bij Bax Metaal streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit in onze productieprocessen. Daarom voldoen onze RVS steunen aan de strikte normen van de NEN1090-certificering. Deze certificering garandeert dat het volledige productieproces traceerbaar is en dat alle vereiste protocollen en documentatie worden gevolgd en vastgelegd. Het stelt ons in staat om te allen tijde de volledige controle en verantwoordelijkheid te dragen voor de kwaliteit van onze producten. Ons team is dan ook naar aanleiding van dit project getraind in het naleven van deze certificering.

Een essentieel onderdeel van de NEN1090-certificering is de beschikbaarheid van materiaalcertificaten. Dit betekent dat we gedetailleerde documentatie hebben van de gebruikte plaatmaterialen en toevoegmaterialen die in de productie worden gebruikt. Hierdoor kunnen we de herkomst, samenstelling en kwaliteit van deze materialen waarborgen.

 

Tijdens het lasersnijden, een belangrijke fase in het productieproces van onze steunen, worden de nauwkeurige instellingen strikt gevolgd. Dit om ervoor te zorgen dat de maatvoering en afwerking van de onderdelen perfect overeenkomen met de specificaties. We maken gebruik van geavanceerde lasapparatuur en de juiste lasmethode om optimale kwaliteit te garanderen.

Bij Bax Metaal hebben we een team van gecertificeerde lassers die verantwoordelijk zijn voor het leggen van de lassen. Alleen zij mogen deze cruciale taak uitvoeren, wat bijdraagt aan de consistentie en betrouwbaarheid van ons werk. Na het lassen controleert onze visueel lasinspecteur zorgvuldig de lasnaden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Al deze maatregelen en kwaliteitscontroles zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat het geleverde werk keer op keer aan de juiste kwaliteitsnormen voldoet. Bij Bax Metaal streven we naar duurzame en langdurige relaties met onze klanten, waarbij we continu streven naar verbetering en optimalisatie van onze producten en processen.

Of het nu gaat om complexe prefab betonconstructies of eenvoudige steunen, bij Bax Metaal bent u verzekerd van hoogwaardige RVS oplossingen die voldoen aan de strengste eisen en normen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en samen te werken aan een succesvolle realisatie.